Не прогавмо цей шанс

Лист тата до Дзідзя (відкритий)

Картинки по запросу дзідзьо Заставив себе, сів і почав писати цього листа. Одного разу я вирішив догодити своєму сину і пішов з ним на ваш концерт. Це було у Стрию. Дитина попросила про подарунок для неї: придбати квитки на концерт Дзідзя і сходити туди всією родиною. Скажу відверто, я не горів бажанням. Але ця мольба в очах сина робить часом з нами татами нереальні речі. Ми пішли туди, спочатку було весело. Але і сказати те, що я чув себе незручно, це нічого не сказати. І не тільки тому, що я священик, а тому, що тато і українець. Я намагався не надто на все звертати увагу, але від тексту деяких пісень я втягував голову в плечі, по самі вуха. Річ не про ваш професіоналізм, з цим все нормально. Супровід, імпровізація, харизма - цього не віднімеш. Скажу чесно, мені в дечому імпонує ваш самобутній стиль, задумка проекту, ідея та креатив. Не скажу, що це щось нереально круте, але є щось із вашої творчості, що я подивився чи послухав не раз і не два. Я щиро сміявся, коли ви колядували на Церкву чи писали лист до св. Миколая. І пісня про айфон мені також сподобалася. Ви напевно помітили, що як артист досягли певного успіху (це важко не помітити). Принаймні вас пізнають на вулиці (розумію, як це звучить тут і зараз :) ) На  вашому концерті я бачив тридцятилітніх чоловіків, які ледь стримували сльози. Що вже говорити за дітей, які просто шаліли. Я маю велике сподівання, що ви, як християнин повинні розуміти те, який вплив може мати творчість на підростаюче покоління. Чимало відео з ненормативною лексикою, пісні з недвозначними натяками і багато іншого є, від чого я б хотів своїх дітей огородити. Може прийшов час щось змінити і використати свою популярність і творчий підхід на щось добре? Я не прошу щось кардинально міняти. Просто подумати, чи той самий хлопчик і дівчинка не скаже перший в житті матюк після повторення його за вами чи Лесиком. Або хлопець, який підспівує пісеньку про "два круги" " чи про те, як він "хоче ту малу" - що буде з ним далі. Є море тем, які можна переспівати і це буде цікаво не лише дітям, а і дорослим. Погодьтеся, що пісня має нести в собі щось інформативне і повчальне. Є дитячі пісні, які я і ви слухали у дитинстві і любимо слухати зараз. Я їх спокійно можу наспівати своїм дітям. А ваші, на жаль, не можу. Я далекий думати, що для вас головне гроші. Мої знайомі, що вчилися з вами відкликалися про вас, як простого і талановитого хлопця, а зараз чоловіка. Не впевнений, що так відразу зможу вплинути на вас і ваш гурт. Але даю радше думки для роздумів. Сьогодні інтернет, порнографія, різноманітні надуживання зруйнували життя не одній молодій людині. Чому б не направити свої зусилля на те, щоб зробити дітей та молодь кращими, більш думаючими. 
Мені сподобалися на концерті ваші патріотичні гасла, спогади про Скрябіна, я витягував свою голову з пліч, щоб почути і побачити більше. І це, повірте, сприймалося від вас, як щось належне. Мені до вподоби, що ви обдаровуєте дітей подарунками і збираєте кошти на АТО. Але цього не буде достатньо, щоб приглушити докори сумління, які я чомусь переконаний, у вас повинні час від часу з'являтися. Не переживайте за те, що втратите фанів. Ви здобудете більше, якщо просто добре подумаєте, як це зробити. Талановита людина  повинна примножувати свої таланти. Тому бажаю, щоб ви примножили талант живої віри. Частіше свідчіть зі сцени, що ви християнин і бажання нести в народ несмак і  аморальний зміст відпаде само по собі. На концерт прийде тато, мама і діти, бо почують щось, що їх збагатить, а не зруйнує. Я дуже хочу наступного року сам особисто купити квиток своїм дітям і похресникам на ваш концерт, якщо знатиму, що я там не втягуватиму голови, а буду вертаючись з концерту повторювати слова ваших пісень. 
Не знаю, можливо я хочу багато. Але напевно цього самого б хотіли і ваші батьки.
Щиро бажаю вам успіху і надхнення до змін! Щастя не в тому, що щось "проканає і повезе", а у важкій праці над самим собою, що ви продемонстрували до цього. Це навіть може бути доброю темою для якоїсь вашої пісні.))

Коментарі

  1. Все, що НАПИСАВ ОТЕЦЬ ОЛЕГ -
    СВЯТА ПРАВДА.

    ВідповістиВидалити
  2. Також підтримую Вас Отче, все що ви тут описали відчули ще минулого року на концерті у Стрию, тому цього року суворо було заборонено дитині відвідати концерт цього мега-популярного співака!

    ВідповістиВидалити
  3. Підтримую Вас Отче!

    ВідповістиВидалити
  4. цілком погоджуюсь..!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. 100 відсотків правда! Ноги скачуть самі по собі під цю музику, а от вуха тікають подалі від змісту. Це як американські фільми, дуже цікаві, якби викинути сцени з пошлісю.

    ВідповістиВидалити
  6. Отець пише правильні речі, але не враховує багато суспільних реалій, які на зріст вже вищі за отця. Якби Дзідзьо не був таким, як він є, то о. Олег не прийшов би до нього на концерт. Якби Дзідзьо не матюкався, то його б мабуть ніхто не почув. Якби Дзідзьо не натякав чи не кричав вголос про сороміцькі речі, то був би одним із багатьох непочутих, талановитих, але не популярних. Можна було б погодитися із Отцем, якби Дзідзьо був найбільшою і найтяжчою проблемою нашого суспільства і зокрема виховання наших дітей. Може варто отцеві порушити нинішні проблеми церкви, які йому вочевидь ближчі і краще знайомі? Може варто сказати про корисливість та жадібність, які оселилися в храмах? Може варто пильніше придивитися до лицемірства, яке стало однією із проблем на шляху порозуміння священника з паствою? Та багато що можна сказати про церкву, яка, як ніколи, несе на собі відбитки гріхів суспільства. То може все-таки варто почати наводити порядок там, де я живу, а не там, де я буваю в гостях...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А де тут отець просив Дзідзя провести концерт біля храму?! А там, дядьку, де ви живете, таки дійсно треба наводити порядок... Й зачніт з даху, але робіт то сами...

      Видалити
  7. Хочеться думати, що прикладом популярністі став не гурт "Ленинград" ?!

    ВідповістиВидалити
  8. Щиро дякую, Отче! Ви висловили всі ті хвилювання і побоювання, що терзають, як бачу не тільки мене одну! Важко не визнати музичної здібності співака, його музичних знахідок, але ідею, яку він пропагує...Це повний жах. Свого часу я думала про те, що "ДЗІДЗЬО" це спеціально запущений проект проти українських дітей, для повної їхньої деморалізації та деградації. Дійсно, слово - Бог, а чим назовемо те слово, що виливає на наших дітей Дзідзьо?
    Завжди була і є проти цензури, але в даному випадку...
    А анонімові від 14.07.2015 (04:59) хочу відповісти. Так, реалії життя є такі, які є, але ТІЛЬКИ МИ обираємо, - плисти за течією, чи мати свій стержень, нам Бог дав вільну волю обирати, і в наших силах скоритися грубій лайці, вульгарності, всім найнижчим проявам людських слабостей, бо це "суспільні реалії", або творити СВОЇ реалії. Озлобленими закидами на адресу церкви і її служителів Ви підсвідомо виливаєте тільки свій біль від того, що довкола всіх нас діється, і навряд чи й Ви у шаленому захоплені від Дзідзя. Його популярність тримається тільки на тих, хто його слухає. Не подобається- відвернись, вимкни, НЕ СЛУХАЙ.
    Прищепи своїй дитині такі музичні смаки, щоб вона свідомо обирала ЯКІСНИЙ і БЛАГІСНИЙ музичний продукт. Якщо тато і мама п'є кока-колу, а дитині забороняє це робити, бо це шкідливо, то що має думати ця дитина? ВЛАСНИЙ приклад всіх нас виховає правильне покоління. Впродовж багатьох років працюю в гімназії, і яка щаслива, коли відверто говоримо з молоддю про їхні музичні вподобання, то Дзідзьо там є аж ніяк не "хедлайнер"! Правильно виховані діти мають правильні вподобання, і навіть якщо є горстка тих, котрим це подобається, вони соромляться виказати це, оскільки розуміють, що в колі своїх одноліток будуть не у великому пошанівку. Ось саме так і формуються суспільні реалії.
    З повагою, Оксана

    ВідповістиВидалити
  9. Дуже гарне звернення. Так щиро, від душі, з батьківською любов'ю та турботою....
    Але цей сценічний образ мабуть задуманий таким, щоб вирватись з поміж масси конкурентів. Нажаль це вносить не найкращі корективи у моральний розвиток наших дітей. Найбільшим стресом така творчість є для культурних, інтелігентних батьків, які хочуть привити своїм дітям тільки світле, добре і порядне. Бо діти часто не розуміють сенс тих слів, наспівуючи захопливу пісеньку, яку не раз чують з екрану телевізора, чи від ближчого дитячого оточення.
    Нажаль це сучасна реальність. А можливо випробування для усіх нас? Як чорне і біле, добро і зло, інтелігентність і вседозволеність...
    Втішаю себе думкою, що життя має "обидві сторони медалі" і дитина, яка виросла в ідеальних умовах, не бачила тої "іншої сторони медалі" може бути психологічно не готова повноцінно, впевнено увійти в суспільство, яке, нажаль, далеко не ідеальне.
    Для коректування дитячого світосприйняття існуємо ми - батьки, бабусі і і діусі, святі отці.

    ВідповістиВидалити
  10. Дзідзьо напевне найкомерційніша дибільна група для малолітніх гопників, яка лише може спекулювати на трендах заради власної вигоди. Якщо корчити дибіла -- це творчість, то мені вас шкода.
    О отцю треба менше піарити своє християнство, бо на дворі 21-те століття, століття технологій та медицини, мракобєство давно в минулому і пора вже до цього звикнути, а не молитись на стовпи та картинки і пропагандувати своє наукове невігластво іншим.

    ВідповістиВидалити
  11. Люди добрі, ми живемо в 21 столітті. Не подобається вам Дзідзьо - не слухайте. Привчайте дитину до церковного хору чи до каменого оркестру. Всі ми "на старості років" враз стаємо святими. Всі такі богомольні і милосердні, майже непорочні. Згадайте свою молодість. Чи все подобалося Вам з того, що намагалися навязати вам ваші предки? Дзідзьо тому і популярний, що всі ми грішні. Всі ми на підсвідомому рівні думаємо про те, на що він відверто звертає увагу. А хто хоче бути цнотливим - розкажу вам іншу сторону медалі. Моя співробітниця, чарівна, поставна, розумна, мила дівчина Леся виховувалася з "надлишковим" впливом бабусі. А бабця виховала її так, що вона здається не може пересилити страху стосунків з чоловіками (хлопи - то зло, секс - зло, цілуватися - гріх). Гарна і розумна дівчина продовжує ходити дівкою в свої 35. І нічого навіть не намічається на горизонті. А краса її вже не розцвітає. Гормональна система дає збої, оскільки природа, якої ніхто не відміняв, прагне свого... Всі розуміють про шо йдеться. І шо пулучається: де продовження роду? Де збільшення чисельності українського народу? Де радість від кожної миті життя? (ше м не бачив довольної жінки від цнотливого життя). Отож ставтеся, любі українці, до всього з часткою гумору. Акщо душа прагне - дайте їй можливість повеселитися. А дітей виховуйте так, щоб вони самі мали "голову на плечах". Веселіться, кохайтеся і вмійте бути другом для своїх дітей. Тоді і Бог допоможе Вам і вашим дітям достойно проти через всі виклики життя.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не бачу нічого спільного між цнотливістю вашої подруги та духовним навчанням цього священика. Церква ж не забороняє розмножуватися, але ж не має бути з ким попало й де попало.Людина має навчатися, отримувати задоволення від свого життя, але має бути стриманою та розумною.

      Видалити
    2. Повністю з вами згідна. Всі не можуть бути однаковими і не повинні, інакше життя було б одноманітним і не цікавим.

      Видалити
    3. Дай ,дурню,послухати записи "каменого оркестру"

      Видалити
  12. Всі слова у зверненні підтримую. Маю трьох синів до 11років і вони люблять творчість Дзідзьо та я не дозволяю їм слухати і дивитися все, що створив артист. І діти знають чому я накладаю вето.
    Надіюся, що Михайло прислухається до нас і зрозуміє.
    Бажаю Дзідзьо і Михайлу)) натхнення і мудрості в створенні своїх пісень та сюжетів(без соромітницьких та образливих виразів)

    ВідповістиВидалити
  13. а й справді, варто щось змінити! а то якась туфта... а згадайде з чого все починалось, і як круто було РЖАЧНО... МЕЙСООООООООН!

    ВідповістиВидалити
  14. Позиція священника зрозуміла, вона не може бути інакшою. Але аж надто правильне виховання неминуче "регулюється" подальшим впливом життєвих обставин, проблем та викликів. Я думаю, що завдання сім'ї виховати адекватну дитину із нормальним почуттям міри, здорового глузду, із достатнім розумінням що є добре і що є погано. І найважливіше - без фанатизму, бо довелося в житті надивитися на різні "перегини" як у бік духовних цінностей, так і в бік матеріальних.
    Щодо церкви, мені здається, що зараз церква переживає серйозну кризу і причина цієї кризи у відставанні чи відірваності її від життя. Священник покликаний відповісти на усі запитання, які йому поставить людина, в т.ч. і на найсерйозніші. Але часто буває так, що до серйозних запитань навіть не доходить. Мені здається, що пропагувати духовні цінності шляхом критики тих, хто на думку священника живе неправильно - не найкращий спосіб і точно - не ефективний. У таких речах треба відштовхуватися від себе. Якщо я хочу утвердити якісь цінності, я повинен жити цими цінностями так, щоб іншим захотілося мене наслідувати. І при цьому я не повинен нікого повчати і ні до кого не мати якихось претензій, бо, врешті, кожен відповість перед Богом за те, як він жив. Зараз серед священників дуже мало таких постатей, яких хотілося б наслідувати. Їх критично мало. І вони, до того ж, не гнучкі, консервативні, ще й часто недостатньо освічені, а з молоддю треба розмовляти зрозумілою їй мовою, тоді вона почує того, хто до неї звертається. Дзідзьо - який би він не був - знає як розмовляти з молоддю так, щоб бути почутим. А наскільки це правильно з точки зору духовної - це запитання до нього особисто. І, до речі, ці запитання йому треба ставити не публічно, намагаючись його психологічно "пресонути", а навпаки - особисто і лише в чотири ока. Тоді, можливо, Дзідзьо почує те, що йому кажуть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. " мені здається, що зараз церква переживає серйозну кризу і причина цієї кризи у відставанні чи відірваності її від життя." (Анонім).
      Шановний, це не церква переживає кризу - це суспільство опинилося вже на такому етапі духвоної і моральної деградації, що хочуть люди поставити церкву у свої рамки. Нісенітниця. Зло породжує зло, а поганий приклад аж ніяк не потягає до високих моральних ідеалів.

      Видалити
  15. важко щось міняти в системі, яка вся прогнивша...

    ВідповістиВидалити
  16. Доброго дня Олег! Міцно вам жму руку! Сумніваюсь, що цей лист щось змінить, але краще зробити маленький крок ніж сидіти жалітись, нити і нічого не робити. Дзідзьо крутиться в шоу-бізнесі і робить те що йому каже "Дядя". Його зрозуміти можна, він мусить співати те що співає, щоб заробити грошей. Кожен заробляє як вміє. На мою думку тут проблема не в таких артистах як він, проблема в суспільстві яке з широко відкритим ротом і голосно причмокуючи їдять то все лайно яке готує шо-бізнес. Доки будуть люди котрим можна залити то все, доти і будуть такі артисти на кшталт Дзідзьо.

    ВідповістиВидалити
  17. Дзидзьо- НАЙКРАЩИЙ співак,якого слухає вся сім*я(враховуючи сина 2 роки).За декілька років став популярним і має мільйони фанатів.Любить батьків,поважно до них відноситься,патріот,автор і режисер своїх фільмів,має вищу освіту і взагалі дуже добра людина!!!!Чи кожен ,кому він не подобається,чимось кращий??Всі,всі люди хоч раз в житті лаються,може хтось декілька разів в день--то ви погані,не дозволяйте дітям вас слухати!!Я хочу щоб мій син став як ДЗІДЗЬО.Не занудою,не наркоманом,не педофілом чи збочинцем,щоб не чекав маминого дозволу до 20 років чи можна женитись чи піти на дискотеку.Щоб був НОРМАЛЬНИМ,впевненим в собі мужиком! І якщо десь чи колись він буде лаятись то не біда,головне щоб був здоровий та щасливий.Дзідзьо-процвітай і ставай ще кращим!!Всім на зло!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Найкращий співак? Ви хоча б Queen послухайте, щоб розуміти, що таке хороший голос.

      Видалити
    2. Дзідзьо - унікум! + прекрасна Людина! Я повністю з вами згідна.

      Видалити
    3. та дайте йому спокій,Дзідзьові.Панотець не зрозумів,що Дзідзьо сміється з тих,хто вживає ненормативну лексику,а значить,допомагає виховувати молодь.Бо якщо хлопець ходить до церкви,не матюкається,але з допомогою мами,наприклад,ховається від служби в армії,від АТО-я волію,щоб матюкнувся,але від служби не ховався. І потім-церква-не Бог.Мій тато казав,всі церкоаники-фарисеї,і я так вважаю,хоч вірю в Бога і в Добро.

      Видалити
  18. Автору листа хочу сказати , що мабуть варто було раніше звертати увагу на музичні смаки дитини. Ви ж свідомо купили йому квитка та пішли з ним на концерт. ви ж підтримали такий музичний вибір. В чому проблема.? Це ж не кіт у мішку))


    ВідповістиВидалити
  19. Думаю? Потрібно прижати за одне місце цього дІДЗЯКА!
    Пісні пустодзвони. Тягнуть наших дітей у низ!

    ВідповістиВидалити
  20. Священник піариться на популярності Дзідзя. А про сина тут він сам винен, як сина виховував так і отримав. Тут не Дзідзьо винен, якщо його не буде, буде хтось інший, а завдання батька навчити дитину вибирати що добре а що погано в цьому світі

    ВідповістиВидалити
  21. дуже запізно написано, бо чесно кажучи не вірю у вибуховий повторний стрибок Дзідзя. Ми встигли порадуватись за чорний каділак Дзідзя, і про квартиру і Дзідзьо далі і далі хвалиться про знахідку грошей, був близький до покупки айфону 5S і нарешті маму знайшов - це один напрям. Другий напрям життєво необхідний молоді - те що всі забороняють, те молодь хоче. Ніхто не святий, тому такі теми як гарні два круга, хочу ту малу з квартирою, я би поцілував як би не пес - це все вартує уваги. Дозволю нагадати вам, що на весіллі КОЛОМИЙКИ набагато гірші гадості звучать. І це прийнятно, а Дзідзьо - неприйнятно ? Він зробив правильний хід і молодь його підтримає. А ось третій напрям - це паук. Нафіг він "в о о бше" ? Це гадость, Це тест на популярність. Якщо в другому напрямку буде великий пробіл, а в першому не буде чим хвалитись, то залишиться тоді третій варіант. Буде лише дуже приємно і правильно, якщо в першому напрямку одним із досягнень ми почуємо нову пісню, в якій Дзідзьо всім обіцяє бути правильним і не матюкатись. Ще є варіант частіше давати концерт в європі та штатах і не паритись українською правильністю.

    ВідповістиВидалити
  22. або ви неуважно прочитали, або я просто не розумію, що ви мали на увазі.

    ВідповістиВидалити
  23. Практично всі прочитали неуважно... І тут виходить в кінці, що отець неправий... Але Ваші слова, отче, чиста правда... Раджу всім людям, які читають цю статтю, прислухатись до слів людини, яку Господь призначив бути пастирем для людей... Не сваріться)

    ВідповістиВидалити
  24. Залапський Ігор26 липня 2015 р. о 13:39

    підтримую думку.

    ВідповістиВидалити
  25. https://www.youtube.com/watch?v=mYlKm_DqxEY https://www.youtube.com/watch?v=x3GAwj_suGU https://www.youtube.com/watch?v=WjpeMmAE3AM https://www.youtube.com/watch?v=kWHReiYl91I послухайте голос, манеру виконання.Я не підтримую його.ну тобто як..Я не можу стояти з дитиною і слухати це, почуваюсь якось ненормально.Його теж не осуджую.він з цього не починав.Він починав з нормальних пісень, всі чуєте, які в нього вокальні дані.І що??? Хтось почув його?-Ні! Навіть ніхто не знав Хому.А тепер?Це такий протест.Не чуєте нормальні речі-"хавайте"те, що хочете.Він класний співак але нед ля загалу,не для дітей.Це варіант тільки для дорослих.АЛЕ....НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ МОЖНА ВИКИНУТИ, В НЬОГО І ТАК ЖАРТИ ГАРНІ, ЗРОЗУМІЛІ ЯК ДІТЯМ ТАК І ДОРОСЛИМ...НУ ДЕЯКІ)).І пісні як "каділак" просто веселі.А слухаючи пісні з похабним змістом, складається враження, що нам якусь фігню впарюють.Я так само почуваюсь, читаючи сучасних письменників,в котрих крім матів, немає нічого оригінального,і на весіллі, коли музиканти вичерпуються і тоді починають проводити ігри як для якихось не зовсім адекватних людей.

    ВідповістиВидалити
  26. Я частково погоджуюсь з священником, бо мені також не подобаються матюки. Я часто роблю зауваження друзям та знайомим які матюкаються. Але попри це я сама їх вживаю в розмові, особливо коли нервуюсь. Нам треба признати те що такі слова є частиною нашої культури, хоч це і не культурно.
    Так Дзідзьо перегинає палицю,але не треба його робити винним у деградації, деморалізації і т.д. Не він один. Щей не такі світила проявили себе в пошлості. Тому давайте кожен почне з себе, і я в тому числі.
    І дорогі батьки,наших дітей виховує не Дзідзьо, а ми самі. Він лише продукт,який їсти нам чи не їсти ми самі вирішуємо.
    А засуджувати церкву в жадібності не варто, це як на мене низько. Ніде не сказано що священники святі, вони такі ж як і ми грішні. І так само постануть перед Богом.

    ВідповістиВидалити
  27. От раджу отцю з синами записати пару пісень із християнським сюжетом у стилі реп, хіп-хоп чи р-н-бі. І ви побачите добре це чи не затребувано, зачіпає чи відштовхує. На власному досвіді зрозумієте, як воно бути співаком в Україні. Критикувати усі можуть, а стати популярним - ні

    ВідповістиВидалити
  28. Цілковито підтримую отця.
    Культура яку Ви поширюєте (особливо у "Марсік") не виховає геройських чеснот у серцях дітей та молоді. А нам ці чесноти зараз потрібно виховувати як ніколи!!!
    Нам не потрібні тепер клоуни суспільства, які думати не вчать, а творять культуру "двох кругів". В нас їх було достатньо. Нам потрібні моральні та розумні люди, потрібні Герої також на екрані та сцені!
    То не є культура Рідної Хати, яку я б хотів бачити у моїй країні!
    Також і я з нетерпінням чекаю нових креативних відео щось на зразок Миколая, коляди та кордону, БЕЗ РОСІЙСЬКОЇ ЛАЙКИ!

    ВідповістиВидалити
  29. Сороміцькі картини Рембранта з напівоголеними дівчатами Ви також забороняєте до перегляду своєму сину? Фільми, в яких проскакують поцілунки, ба навіть пестощі? Наша задача, як батьків, або ж Ваша, як пастиря,навчити дітей та паству відрізняти добро і зло, чорне та біле, робити правильний вибір в умовах існуючого світу, підтримувати привиті цінності. А відгороджувати, забороняти, палити книги з непристойним змістом - це вже, вибачте, мракобєсіє. Це означає виключно одне - наставники(баатьки, пастирі) не впорались з своєю задачею і пішли найлегшим шляхом - не через розуміння, а через заборону.

    ВідповістиВидалити
  30. Перед тим, як когось повчати. Потрібно подивитись в очі кожній людині - яку ви обманюєте кожного дня. Не лізьте в інтернет го в монастир Дотепник

    ВідповістиВидалити
  31. Скажу Любі друзі Вам так .... Я теж підтримую цього листа, але моя думка така що наші діти які є зараз чи в майбутньому, я думаю в школі вже давним давно чула ці матюки і думаю навіть більше. Від цього ми своїх дітей не відгородимо ні як. Тому що.., якщо ваша дитина вчиться в 4-5 , 6-7 класі вони ходять на перерву на вулицю чи проходять просто по коридору біля старшокласників і всерівно краєм вуха почує ті чи інші матюки... Тому тут Дзвдзя немає в чому звинувачувати і просити такого не робити. Це його стиль.. Його праця якою він собі заробляє на хліб.. А кому це не до вподоби то обмежуйте саоїх дітей інтернетом.. Ось і все.

    ВідповістиВидалити
  32. шановні батьки!
    перше. цікавтеся хоч іноді, чим захоплюється ваша дитина
    друге. Дзідзьо не є дитячим співаком. водити на його виступи дітей - відповідальність батьків. думайте, куди йдете. не знаєте - поцікавтеся. а якби дитина захотіла піти на концерт гурту типу Лєнінграда?..
    третє. сучасний світ не є високоморальним, він просто пур'єдний). дітям жити і дорослішати в ньому. відвідання концерту могло б стати приводом для гарної бесіди з дитиною
    а що робити, коли дитина увійде в пубертантний період - виганяти диявола?

    ВідповістиВидалити
  33. пане отче якщо ви хочете відкрито сказати йому то пишіть йому на сайт!!!

    ВідповістиВидалити
  34. Відповідь на лист
    DZIDZIO - Не матюкайся
    https://www.youtube.com/watch?v=05_mM3xJxaQ

    ВідповістиВидалити
  35. Я хочу висловити велике спасибі Д-ру WALE за чудову роботу, яку він зробив для мене, допомагаючи мені зберегти мій шлюб, мій чоловік попросив лист на розлучення через те невелике непорозуміння, яке у нас було за останні кілька місяців, і я ніколи не хотіла цього, тому що я так люблю свого чоловіка, і всі наші інвестиції були спільним бізнесом, і я не хочу бути далеко від своєї сім’ї та двох своїх прекрасних дітей. Мій друг розповів мені про Д-ра Вейла і про те, як він також допоміг їй з її сімейними проблемами, тому мені довелося зв’язатися з ним, тому що я не хочу, щоб чоловік заповнював лист про розлучення, і я хочу зберегти свою сім’ю разом, і після зв’язку з ним я мені сказали, що мені потрібно зробити, і коли я збирався бачити результат, я зробив так, як доручив Д-Р WALE, і через кілька днів мій чоловік зателефонував мені і почав просити прощення, і це все було схоже на сон для мене, і ми ми знову живемо щасливо разом, і все завдяки Д-ру Вейлу. Зв’яжіться з ним сьогодні, щоб отримати допомогу в шлюбі за номером WhatsApp/Viber: +2347054019402 або електронною поштою: drwalespellhome@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар